Office 365 licenser

Behöver ditt företag licenser till Office 365?

Vi pressar priserna så att ni som företag inte ska behöva betala mer än nödvändigt. Vi försöker också hjälpa er att välja rätt licens för det arbete som ska utföras för att minimera kostnaderna för ert företag.

Koncept

Vårt koncept är att när du som kund anlitar oss så innebär det att ni kan välja fritt om ni vill ha hjälp med ett mindre projekt eller om ni vill använda vår servicedesk under flera år. Vi skräddarsyr en lösning som passar just ditt företag och verksamhet.

Vi har valt att dela upp vårt erbjudande i tre affärsområden IT Drift, IT Support och Konsulttjänster för att förenkla för dig som kund.

IT Drift

Att våra kunders system och program är tillgängliga utan störningar är vad vi lever på.

Vi anpassar varje lösning utifrån våra kunders specifika behov och situation. Vi kan erbjuda ett helhetsansvar för er it miljö så ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

IT Support

Vi finns där när våra kunder behöver oss. Vi anpassar vårt arbete efter er verksamhet.

Vårt ärendehanteringssystem säkerställer att inga ärenden faller mellan stolarna och du som kund får kontinuerlig återkoppling på hur ärendet fortskrider.

Konsulttjänster

Våra kunder behöver inte veta hur de tekniska lösningarna ska ske, det tar vi hand om. Ni kan utnyttja den ekonomiska effektivitet som vi kan bidra med till att öka lönsamheten inom företaget.

Vi finns för ta hand om det tekniska och levererar lösningar för att hjälpa dig och ditt bolag att bli mer framgångsrika.

Hör av er till oss

Kontakta oss gärna om ni har en förfrågan eller vill få en offert. Debitering sker på löpande räkning, om inget annat anges.

Projektmöten, projektledning, informationsinhämtning, systemutveckling, programmering, installationer, utbildning etc. inkluderas i arvodet. Ramavtal kan tecknas.